Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Η λέξη F.U.C.K. σημαίνει κάτι παραπάνω από αυτό που ξέρουμε;



Ψάχνοντας για το αν η λέξη FUCK είναι τελικά ακρωνύμιο ανακάλυψα τρεις εκδοχές για αυτή τη λέξη. Τώρα αν ισχύει κάποια από τις τρεις ή είναι απλά μύθοι ή απλά ειπώθηκαν για χιουμορ δε γνωρίζω, απλά σας τις παραθέτω:


Η πρώτη λέει ότι στην αρχαία Αγγλία κανείς δεν επιτρεπόταν να κάνει σεξ εκτός και αν είχε την συγκατάθεση του Βασιλιά (εξαιρούνταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας)........

Όποιοι ήθελαν να αποκτήσουν παιδί, έπαιρναν την συγκατάθεση του Βασιλιά και έτσι τους δινόταν μια μεταλλική πλάκα που κρεμούσαν στην πόρτα τους όταν έκαναν σεξ.

Η πλάκα έγραφε ότι διέπρατταν F.U.C.K. δηλαδή "Fornication Under Consent of the King" (συνουσία υπό την συγκατάθεση του Βασιλιά).



=====================
Η δεύτερη εκδοχή υποστιρήζει ότι σε ένα μικτό σχολείο, όπου υπήραν λευκά αμερικανάκια και μάυρα αφρικaνάκια, μια μέρα ο δάσκαλος μπήκε και βρήκε ένα μήλο πάνω στην έδρα με γραμμένο το F.T πάνω του. Τα παιδιά είπαν ότι σημαίνει For Teacher (για τον δασκαλό μας).Ο δάσκαλος ευχαρίστησε τα λευκά παιδιά.

Την άλλη μέρα βρήκε ένα μήλο με τα αρχικά F.L.T. πάνω του. Τα παιδιά εξήγησαν ότι σημαίνει For Lovely Teacher (για τον αγαπημένο μας δάσκαλο). O Δάσκαλος και πάλι ευχαρίστησε μόνο τα λευκά παιδιά. 

Μια άλλη μέρα βρίσκει ένα μήλο πάλι, με τα αρχικά F.U.C.K. πάνω του. Όταν ρώτησε ο δάσκαλος τί σημαίνουν τα αρχικά πετάχτηκε ένα από τα αφρικανάκια και εξήγησε From Us Colored Kids (από εμάς τα χρωματιστά παιδιά).


=====================

Μια τρίτη  εκδοχή που βρήκα λέει ότι σημαίνει For Unlawful Carnal Knoeledge (για παράνομη σαρκική χρήση). Το έβαζαν λέει οι Ντέτεκτιβ στην αρχειοθήκη τους για τις υποθέσεις βιασμού και το έγραφαν για συντομια F.U.C.K.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Followers

Member
Powered By: BWidgets